Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Khamis, 19 Februari 2009

Garmin xt - Masalah Bateri cepat habis

setelah guna Garmin XT, bateri hanya mampu bertahan 24 sahaja, surf2 di internet, baru jumpa cara untuk kurangkan penggunaan bateri. bateri cepat habis, sebab walaupun garmin dah ditutup, tapi file2 berikut masih lagi memproses. so kite delete file tu, file2 ni tak penting pun. susah nak cerita, kalau nak tahu file apa cardrunner tu, surf la sendiri ye.

cara2 :

gunakan kabel , pilih pada data tranfer, buka drive memory card, kemudian cari dan delete file dibawah. atau boleh guna kan card reader.

\sys\bin\CardRunner.dll
\resource\plugins\CardRunner.RSC

test on Nokia 6120. semoga berjaya, jgn lupa feedback
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...