Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Rabu, 22 Julai 2009

Download video utube, tv3, tv9

aku nak tunjukkan, cara paling senang nak download video, dari utube, tv3, tv9 dan apa jenis website yg ada video.
  1. Download real player
  2. install real player( nak kena ajar gak ke )
  3. dah siap install.
  4. buka website yg ada video( yg korang nak download la )
  5. klik gambar tu klu tak nampak, nampak kan 'button download this video'
  6. klik situ, video akan didownload secara automatik, dan di simpan di
  7. C:\Users\fazrin\Videos\RealPlayer Downloads
  8. senang cakap, kat my documents la, dalam folder video\realplayer downloads.
  9. video di simpan dalam bentuk FLV.
UPDATE: Download Video Clip Def Leppard (8:04 minit) hanya ambil masa 3:15 minit sahaja. laju la, compared dgn loading time.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...