Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Khamis, 2 Julai 2009

setting garmin xt mudah

yg aku taip je perlu ubah, yg tak taip, tak perlu ubah apa2. pegi kat tool->setting.

Disable kan online features

'setting map'
orientation: track up -300km - sebab klu pakai 3d, kekadang lambat, dan berserabut, susah difahami.
auto zoom: Disabled - klu bagi dia auto, pening kepala otak nak tgk, slalunye aku set 120m, supaya mudah nampak.

'Routing'
enable kan uturn.
Volume: 100%

'system'
Distance/Speed
pilih metric, yang ada pilihan metric tu, semua pilih metric

'Display'
Blacklight Override: Always on

ini setting terbaik bagi aku.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...