Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Rabu, 22 April 2015

Robot vacuum sr8980

Pro:
1. Sgt mudah digunakan
2. Mudah cuci, tak perlu nak cuci berus selalu.
3. Jimat masa & tenaga. Pandai cari kawasan yang belum pergi guna camera Kejap je dah abis, jika nak dibandingkan dgn robot yang jalan random.
4. Ada dust storage diperumah, segal sampah akan disedut ke dalam perumah. So hanya perlu buang seminggu skali dust dibox.
5. Pandai adjust ketinggian tayar mengikut kesesuaian tempat.
6. Berus kanan & kiri yang lembut, tak mudah patah macam robot vacuum yang lain. 
7. Boleh jadualkan setiap hari mengikut masa yang ditetapkan.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...