Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Selasa, 5 Mei 2015

Robot vacuum vs bulu kucing

sejak bela kucing ni, kesian hari2 tgk wife asyik sapu sampah, fikir punya fikir, last2 cuba beli robot vacuum ni.senang guna, boleh set tiap hari automatik jalan & cas. Tiap kali jalan, pasti pulang dgn hasil bulu2 kucing. Ni gambar 3 hari punya bulu & habuk. (12ekor) Bagus guna ni, sbb Kalau guna penyapu, habuk & bulu akan terbang2.  Memang sgt sesuai utk yg ada alahan.

Dah sebulan guna robot ni. Sebelum guna ni dulu, bernafas rasa bebulu je..
Skrg da setel masalah, disamping bantu isteri.

Sila minta satu kat suami masing2 hehehe.

Just share..

Sebelum ni guna yang rm300(pun dah berbaloi) tp sebab yang rm300 tu bateri tahan 1 jam je & xde auto cas & jadual, upgrade la yang samsung ni. Btw yang rm300 pun dah ok utk sedut bulu2 kucing & habuk.


Samsung atas ni mahal sket, rm3k ..sbb dia ada storage sampah, bila sampah penuh kat robot, dia akan balik base buang sampah, so kita cuma perlu buang sampah kat base dia seminggu skali je or bila dah penuh. Ada camera, akan berjalan satu rumah & pergi tempat yg belum pergi, bila habis kerja, akan balik semula ke base charger.boleh set tiap hari berjalan automatik semasa kita tiada dirumah.






Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...