Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Rabu, 8 Jun 2011

Games Angry Bird s60v5 for Nokia 5800, X6 dan sejenis dengannya

Add Image
Games popular di ipad dan komputer
ANGRY BIRD...LAYAN........
SAPA2 PUN BOLEH MAIN GAMES NI..
BUDAK2, BAPAK BUDAK, MAK BUDAK, PENGGALI KUBUR..
PAKAI OTAK...

>>DOWNLOAD<<


Isnin, 6 Jun 2011

Nokia x6 new firmware 32.0.002

huhu tak sangka ada lagi firmware baru untuk nokia x6 ni, ingatkan dia org dah malas nak update bug. bagus la nokia ni.

nokia x6 firmware version 32.0.002 changelog during the update with ovi suite :
-improved features and performance.
-updated applications.
-better stability.
-the only confirmed notice on this firmware is that ovi contacts tab is no longer avaible on contacts.
- response to touch was enhanced and fast in comparison to the older firmware v.31 .

Air Sejuk

info - Air sejuk,akan meningkatkan proses metabolisme dalam badan kita utk samakan suhu air ngan suhu badan

Sabtu, 4 Jun 2011

?????????

hahaha.....aku pun x tahu apa nak update, ada cadangan? uhu.....daripada aku takde benda nak buat.......asyik ulang maharaja lawak je...baik wat benda2 yg aku bleh belajar...
sekian....ada cadangan?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...