Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Khamis, 16 April 2009

Sync file untuk mudahkan kerja

ape yg korang faham? klu tak faham langsung, gi baca buku.
benda ni untuk synchronize file , ni maknanya synchronize = selaras.
so file synchronize ni utk selaraskan file la. kegunaannya:
kekadang kite beli hard disk, untuk backup je kan.
tapi jenuhla, nak paste kat hardisk pc, pastu nak paste kat external hard disk plak.
benda ni boleh tolong, dia akan scan benda yg berubah kat hard disk pc kita, dan akan auto copy kat external hardisk supanya file2 yg ada kat pc, sama dengan kat hard disk.
utk set folder yg kat pc ngan kat hard disk bagi sama pun boleh.
susah nak cite, sendiri try la ye.


What is Allway Sync™?

Allway Sync is free file and folder synchronization software for Windows.

Allway Sync uses innovative synchronization algorithms to synchronize your data between desktop PCs, laptops, USB drives and more. Allway Sync combines bulletproof reliability with an extremely easy-to-use interface.


Allway Sync version 9.2.11 Has Been Released

Major changes:
- Added "Pause All"/"Resume All" commands to suspend/continue all jobs processes,
- Improved compatibility with some kinds of FTP servers,
- Fixed bug of file transfer to WebDAV folder,
- Fixed some minor bugs,
- Updated language files.

Data Synchronization Software Screenshot

Platform: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008 (legacy Windows 98/ME download)
Size: 5845 Kb

DOWNLOAD

Allway Sync (For PC). Please use this download if you are not sure which one you need.


Download Allway Sync msi package


Allway Sync editions to install on removable devices

Download Allway Sync 'n' Go (For USB and other removable drives)

Download Allway Sync 'n' Go U3 (For U3-enabled flash devices)

Download Allway Sync 'n' Go in Portable Application Format (for USB sticks)


How to choose what edition you need

Learn more about all Allway Sync editions

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...