Google+ Followers

Bicikut - IT'S NEVER TOO LATE TO CHANGE YOUR LIFE

Sabtu, 28 Mei 2011

ipad 2 ... iphone....android...

mcm2 teknologi skrg ni, ada yg bagus, ada yg popular je lebih..
pepandai la memilih, yg terbaik..ikut la kesesuaian dgn pekerjaan, atau hobi...
seeloknya cek dulu kat internet yg mana terbaik, masuk forum2, macam lowyat forum ke, putera.com ke.. ramai org share pendapat kat sana. kekadang bile kita tanya kat kedai, dia org tu pun bukan tau sgt..cuma nak jual barang je, so jgn terpengaruh sgt, nanti da beli benda yg mahal tapi xpuas hati.. apa pun tak boleh..hahaha...jimat2 la guna duit, jgn ikut nafsu, sbb teknologi skrg ni memang x sempat nak kejar, if br beli setahun pun, dah buruk. so benda yg kite nak tu, bila2 masa leh dapat, dan semakin canggih. ingat x harga kamera dulu mcm mana, harga komputer, handphone, ingat lagi, dulu pernah beli hanphone 8310 xde kaler pun, camera pun xde, rm 900..haha gile kan, skrg rm 70 je da dapat hp mcm tu.. ish2...cepat tu kemajuan berlaku..
tanda2 nak kiamat gak tu...ntahla..
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...